Precondition failed

Faults and Technical chat for the CUPRA Born
Post Reply
dforetay
Posts: 9
Joined: Mon May 23, 2022 4:37 pm

Post by dforetay » Wed Jun 08, 2022 12:56 pm

Today it is impossible to access the App for me. I have an error Precondition failed.
Am I the only one?

Timpjones
Posts: 2
Joined: Thu Jun 09, 2022 6:00 am

Post by Timpjones » Thu Jun 09, 2022 6:02 am

Same for me - both yesterday and today (9/6)

Same ‘precondition failed’ message and then just hangs on the apps main screen.

dforetay
Posts: 9
Joined: Mon May 23, 2022 4:37 pm

Post by dforetay » Thu Jun 09, 2022 10:32 am

Yes it is the same for me.

Only thing. Leave the App open but in background , wait for about 10 min. Then go back to the App. It is relaunching and opening.

This App is really 😣. It is so buggy

monkeyhanger
Posts: 79
Joined: Tue May 31, 2022 8:12 pm

Post by monkeyhanger » Thu Jun 09, 2022 10:50 am

What app do you use? Is it the "we connect ID" that ID3/ID4 currently use, or is there a Cupra variant? The ID app has always been a bit crap but they updated it about a month ago and made it much worse!
His: Born 230ps E-Boost V2 with L-Tech pack in Glacial White

Hers: Born 230ps E-Boost V2 with L-Tech pack in Aurora Blue.

dforetay
Posts: 9
Joined: Mon May 23, 2022 4:37 pm

Post by dforetay » Thu Jun 09, 2022 11:38 am

It is My Cupra App. It is the specific app for the Born.

Betty W
Posts: 90
Joined: Sat May 21, 2022 12:46 am

Post by Betty W » Thu Jun 09, 2022 2:18 pm

I’ve used the preconditioning a few times with no problem but last night and today it’s saying my car is off line even though it’s not so looks like there is a problem.
Cupra Born V2 | Tech-L | Vapour Grey

Post Reply